You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
English
  • Your shopping cart is empty!

Business-2-businessZakelijke Partner
Fashion Sieraden is een retailorganisatie met een focus op persoonlijke service. Daarnaast zijn wij vereerd dat wij ook veel nationale en internationale bedrijven en overheden als trouwe klant mogen beschouwen.

Wij nemen daarom business-2-business zeer serieus en voor bedrijven proberen wij te allen tijde van toegevoegde waarde te zijn door onze 'op maat gesneden' bedrijfsoplossingen.

Deze website is bedoeld voor particuliere aankopen. Wij hebben een apart programma voor zakelijke relaties. Hierin leveren wij onder andere persoonlijke relatiegeschenken, premiums en jubileumgeschenken. Ook verzorgen wij evenementen en lezingen voor u en/of uw bedrijf. Indien u wilt weten hoe de 
Fashion Sieraden van toegevoegde waarde kan zijn voor uw onderneming, dan verzoeken wij u vrijblijvend contact op te nemen met ons kantoor:


Fashion Sieraden
Jan Peijnenborchstraat 7
5061LL Oisterwijk
T: +31 (0)6 28057988
 
Verkopen aan FS
Fashion Sieraden heeft een gecentraliseerd kantoor voor inkoop van goederen, marketing en diensten.
 
Indien u zaken wilt doen met Fashion Sieraden en u meent van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze organisatie, dan wensen wij uiteraard uw 'unique selling point' te horen. U kunt uw goederen en diensten onder onze aandacht brengen via e-mailadres: info@fashionsieraden.nl
 
Ondanks dat onze voorkeur voor de ontvangst van informatiepakketten uitgaat naar een digitale versie, begrijpen wij dat dit soms niet kan. In dat geval verzoeken wij u het volgende postadres te gebruiken:
 
Fashion Sieraden
T.a.v. Afdeling B2B
Jan Peijnenborchstraat 7
5061LL Oisterwijk
 
Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw bericht.
 
Relatiegeschenken
Fashion Sieraden kan u een op maat gemaakte offerte aanbieden voor persoonlijke relatiegeschenken, premiums en jubileumgeschenken. Wij leveren niet alleen producten, maar ook diensten, zoals het meedenken en adviseren bij de keuze voor een passend geschenk. Daarnaast verzorgen wij de begeleiding van de programma's, zoals het bijhouden van data, verzending van de artikelen en de after sales service. Uiteraard kunnen we alle artikelen personaliseren door (hand)gravures en plakkaten. Denk onder andere aan:
 
- Polshorloges (met eigen logo)
- Zakhorloges (met eigen logo)
- Gouden horloges ter ere van een jubileum met persoonlijke handgravure
- Manchetknopen (met eigen logo)
- Zilveren bureauartikelen (met gravure)
- Zilveren geschenk artikelen (met gravure)