You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
English
  • Your shopping cart is empty!

Over ons

Wij zijn juweliers in hart en nieren met een eigentijdse missie. De oorsprong begint als 100 jaar geleden de eerste juwelierszaak wordt geopend in Utrecht, Nederland, waar het traditionele ambacht van juwelier een begrip werd in de regio. Het familiebedrijf speelde later een toonaangevende rol in de Nederlandse sieraden industrie.

Tot op heden, als er een volledige vernieuwing wordt gegeven aan het juweliers vak blijft de passie voor de originele juwelier de kracht van ons bedrijf. Wij zijn geen webshop die wil concurreren met de juweliers van nu maar juist willen samenwerken. Wij fungeren als een verlengstuk voor deze juweliers die het in deze tijden van economische omstandigheden niet gemakkelijk hebben. Wij proberen samen met deze vakmensen de koppen bij elkaar te steken om samen dit eervolle en fantastische vak te behouden voor de toekomst.

We zijn geïnspireerd door de schoonheid van horloges en sieraden en de oneindige waarde van de beste producten. Een schoonheid die niet verloren gaat maar van waarde blijft, van generatie op generatie.

We zijn trots op onze collecties. Wij staan ​​voor ons vak. Het vakmanschap dat we hebben geërfd van onze traditie schijnt in ons bedrijf. Net zoals onze traditie staan wij garant voor een eerlijk en betrouwbaar product met een persoonlijke service. 


Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze website.

 

Team FS